Servis

Održavanje vozila

Održavanje vozila preduvjet je sigurnosti u prometu i tehničke ispravnosti. Naši stručnjaci kompetentni su za sva područja održavanja Vašeg vozila te jamče kvalitetno održavanje svih vitalnih dijelova motora, prijenosa i ovjesa.

Mehanika

Naše iskusno osoblje osposobljeno je za sve segmente mehanike na Vašem vozilu. U pomoć dijagnostičkih uređaja najnovije generacije u mogućnosti smo u vrlo kratkom vremenu locirati kvar i sugerirati zamjenu dotrajalih dijelova.

Elektrika / elektronika

Današnja osobna vozila posjeduju različite električne i elektroničke sustave koji su u funkciji rada motora i komfora putnika u vozilu. Naši djelatnici obučeni su za te sustave, od napajanja preko ubrizgavanja goriva i različitih senzora do sklopova koji brinu o osječaju ugode u vožnji.

Kompjuterska dijagnostika motora

Uz pomoć današnjih dijagnostičkih alata, računala, komunikacijske i periferne opreme te specijaliziranih aplikacija naši stručnjaci imaju detaljan uvid u stanje Vašeg vozila te u najkraćem vremenu mogu locirati problem i ponuditi najadekvatnije rješenje za Vas i Vaše vozilo.

Servis klimatizacijskih uređaja

Kako bi Vaš klimatizacijski uređaj pružao ono što od njega i očekujemo, potrebno je redovito kontrolirati i dezinficirati sustav. U našem servisu možete obaviti punjenje klima uređaja, promjenu ulja u kompresoru klime, recikliranje plina te zamjeniti dotrajale dijelove sustava.

Pregled vozila za tehnički pregled / Eko test

Tehnička ispravnost vozila uvjet je produženja registracije vozila. Dovezite svoje vozilo na temeljiti pregled u naš servisni centar, napraviti ćemo eko-test i pregled svih bitnih dijelova te sugerirati promjenu neispravnih ili dotrajalih komponenti i Vaše vozilo biti će tehnički ispravno te samim time spremno za registraciju.