servis@posedel-auto.hr+385 52 725 280

Servis

Iskoristite stručnost profesionalaca marke koji su samo srce Citroën servisa. Zahvaljujući aplikaciji My Citroën, dobit ćete upozorenje kada je vrijeme da obavite servis kod proizvođača ili da obavite redovito održavanje svojeg vozila i provjerite svoju ë-knjižicu održavanja. Nudimo sveobuhvatan, brz i pažljiv plan održavanja. Zakažite termin u samo nekoliko klikova i zatražite ponudu online kako biste dobili uvid u troškove. Također možete obaviti provjeru prije tehničkog pregleda ili iskoristiti planove koji se nude tijekom cijele godine. S markom Citroën krenite na cestu bezbrižni!

Održavanje vozila

Održavanje vozila preduvjet je sigurnosti u prometu i tehničke ispravnosti. Naši stručnjaci kompetentni su za sva područja održavanja Vašeg vozila te jamče kvalitetno održavanje svih vitalnih dijelova motora, prijenosa i ovjesa.

Mehanika

Naše iskusno osoblje osposobljeno je za sve segmente mehanike na Vašem vozilu. U pomoć dijagnostičkih uređaja najnovije generacije u mogućnosti smo u vrlo kratkom vremenu locirati kvar i sugerirati zamjenu dotrajalih dijelova.

Elektrika / elektronika

Današnja osobna vozila posjeduju različite električne i elektroničke sustave koji su u funkciji rada motora i komfora putnika u vozilu. Naši djelatnici obučeni su za te sustave, od napajanja preko ubrizgavanja goriva i različitih senzora do sklopova koji brinu o osječaju ugode u vožnji.

Kompjuterska dijagnostika motora

Uz pomoć današnjih dijagnostičkih alata, računala, komunikacijske i periferne opreme te specijaliziranih aplikacija naši stručnjaci imaju detaljan uvid u stanje Vašeg vozila te u najkraćem vremenu mogu locirati problem i ponuditi najadekvatnije rješenje za Vas i Vaše vozilo.

Servis klimatizacijskih uređaja

Kako bi Vaš klimatizacijski uređaj pružao ono što od njega i očekujemo, potrebno je redovito kontrolirati i dezinficirati sustav. U našem servisu možete obaviti punjenje klima uređaja, promjenu ulja u kompresoru klime, recikliranje plina te zamjeniti dotrajale dijelove sustava.

Pregled vozila za tehnički pregled / Eko test

Tehnička ispravnost vozila uvjet je produženja registracije vozila. Dovezite svoje vozilo na temeljiti pregled u naš servisni centar, napraviti ćemo eko-test i pregled svih bitnih dijelova te sugerirati promjenu neispravnih ili dotrajalih komponenti i Vaše vozilo biti će tehnički ispravno te samim time spremno za registraciju.

Prodavaonica rezervnih djelova

Visoka kvaliteta rezervnih dijelova, brza dostava, ljubazno osoblje i tržišno konkurentne cijene dovoljan su razlog da nam ukažete svoje povjerenje.

Iz ponude izdvajamo:

Nudimo i prodaju dijelova ostalih marki vozila pri čemu vodimo računa o kvaliteti, garanciji i povoljnim cijenama kao i o načinima plaćanja: gotovina, kartice, obročno.

Zatražite informacije za cijene rezervnih dijelova na tel. 052/725-292 interno 2 ili putem e-maila: rezervni.dijelovi@posedel-auto.hr

Rezerviraj termin