servis@posedel-auto.hr+385 52 725 280

Novosti

NAGRADA "MOTOR GODINE 2016" ZA TROCILINDARSKI BENZINSKI TURBOMOTOR PURETECH

NAGRADA

Povodom 18. dodjele nagrade International Engine of the Year u Stuttgartu, 1. lipnja 2016. , povjerenstvo sastavljeno od međunarodnih novinara dodijelilo je nagradu za „Motor godine 2016.“ u kategoriji 1l do 1.4l benzinskom trocilindarskom turbomotoru PureTech 1.2L koji je razvila grupa PSA. Tom je nagradom drugi put okrunjen uspjeh motora koji se proizvode u tvornici Française de Mécanique u Douvrinu (Pas-de-Calais).

NOVI DS 3 I DS 3 CABRIO LANSIRANI U HRVATSKOJ

NOVI DS 3 I DS 3 CABRIO LANSIRANI U HRVATSKOJ

Novi DS 3 je jedinstveno ostvarenje zbog svojih višestrukih mogućnosti personalizacije (krov, karoserija, kućišta osvrtnih zrcala, naplatci, ukrasna letvica na armaturnoj ploči, gornji dio ručice mjenjača i presvlake), što i namjerava ostati zahvaljujući 78 mogućih kombinacija boja karoserije i krova. Kako bi zadržao lakoću u gradu i izvan njega, novi DS 3 opremljen je mjenjačem najnovije generacije EAT6 sparenim s trocilindarskim benzinskim motorom PureTech 110 S&S.

DS NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016

DS NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016

Marka DS, koja je osnovana sredinom 2014. godine, prvi puta službeno izlaže na Zagreb Auto Showu. Nadahnuta najboljim francuskim znanjem i umijećem, marka DS oslanja se na bogato nasljeđe modela DS iz 1955. i nastavlja s vrijednostima inovacije, izvrsnosti i avangarde po kojima je DS bio poznat. Tako današnji modeli DS spajaju prepoznatljiv dizajn, korisnu tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Na štandu će biti izloženi Novi DS 3, DS 4 Crossback i DS 5, prepoznatljivi po novoj prednjoj maski DS WINGS, koja snažnije odiše statusom i karakterom te ponosno nose logotip DS. Svi kupci novog DS 3 i DS 3 Cabrio, DS 4 i DS 4 Crossback i DS 5, u periodu od 1. do 10. travnja, na poklon dobivaju ugovor o održavanju FreeDriveBase u period od 4 godine ili 80.000 km.

CITROËN NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016I

CITROËN NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016I

Na štandu marke Citroën, u paviljonu 5, kupci će moći doživjeti novo iskustvo Marke „Feel Good“. CITROËN svoj novi pogled u svijetu automobila izražava kroz kreativnost, koja je izražena kroz dizajn, i bolji osjećaj u unutrašnjosti nego u bilo kojem drugom automobilu. To nam omogućuju: prostrane kabine prepune svjetlosti, jednostavna, intuitivna i korisna tehnologija kao što su npr. sučelja s ekranima na dodir, ali i učinkoviti motori koji troše manje goriva i zbog čega su odlasci na benzinsku crpku još rjeđi.

DS E-TENSE

DS E-TENSE

Godinu dana nakon lansiranja Marke i nekoliko dana nakon dovršetka obnove svih modela za europsko tržište, DS ponovno priređuje spektakl uz jedinstven automobil: DS E-TENSE.
Plod znanja i umijeća dostojnog velikih francuskih luksuznih kuća te primjene digitalnih alata, DS E-TENSE jedinstven je po vanjskom dizajnu kao i po doživljaju vožnje koji pruža: spoj luksuza, visoke tehnologije i iznimnih performansi. Kao tehnološka i stilistička vizija Marke, to avangardno ostvarenje otvara vrata budućnosti i tako uvodi snažan električni pogonski sklop.

1234567
Ukupno : 32