servis@posedel-auto.hr+385 52 725 280

Novosti

MARKA DS U ŽENEVI 2016

MARKA DS U ŽENEVI 2016

S posve obnovljenom gamom, dva premijerno predstavljena modela i "DS Virtual Vision", neviđenim trodimenzionalnim prožimajućim iskustvom, marka DS sudjelovat će na nadolazećem izdanju Međunarodnog salona automobila u Ženevi.
Iako će Novi DS 3, najprodavanija otmjena i suvremena pariška ikona Marke, biti u središtu pozornosti, reflektori će biti upereni i prema izražajnoj i dinamičnoj izvedbi tog gradskog automobila, DS 3 PERFORMANCE, koja će biti premijerno predstavljena.
Marka DS će prvi puta u svijetu predstaviti još jedan, jednako važan novitet: DS jedinstven u svojoj kategoriji. DS koji vrvi tehnologijom i profinjenošću, sportskim duhom i izražajnošću.

CITROËN SPACETOURER: "UNLIMITED LIFE"

CITROËN SPACETOURER:

CITROËN SpaceTourer, moderno vozilo snažnog karaktera, svojim trima izvedbama i mogućnostima unutarnjeg uređenja daje novi odgovor na potrebe suvremenih obitelji i osoba koje vole putovati s prijateljima, ali i poslovnih korisnika. Taj je novi kombi pravi nomad koji ide u korak s vremenom te beskompromisno objedinjuje udobnost, praktičnost i estetiku. Zahvaljujući novoj platformi SpaceTourer nudi iznimna vozna svojstva i učinkovitost te potrošnju po kojoj je „Best in Class“. Opremljen je tehnologijama koje jamče visoku razinu sigurnosti i svakodnevni život čine lakšim. SpaceTourer prava je pratnja za intenzivan život bez granica i premijerno će biti predstavljen na Ženevskom salonu.

123456
Ukupno : 27