servis@posedel-auto.hr+385 52 725 280

Novosti

CITROËN NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016I

CITROËN NA ZAGREB AUTO SHOWU 2016I

Na štandu marke Citroën, u paviljonu 5, kupci će moći doživjeti novo iskustvo Marke „Feel Good“. CITROËN svoj novi pogled u svijetu automobila izražava kroz kreativnost, koja je izražena kroz dizajn, i bolji osjećaj u unutrašnjosti nego u bilo kojem drugom automobilu. To nam omogućuju: prostrane kabine prepune svjetlosti, jednostavna, intuitivna i korisna tehnologija kao što su npr. sučelja s ekranima na dodir, ali i učinkoviti motori koji troše manje goriva i zbog čega su odlasci na benzinsku crpku još rjeđi.

DS E-TENSE

DS E-TENSE

Godinu dana nakon lansiranja Marke i nekoliko dana nakon dovršetka obnove svih modela za europsko tržište, DS ponovno priređuje spektakl uz jedinstven automobil: DS E-TENSE.
Plod znanja i umijeća dostojnog velikih francuskih luksuznih kuća te primjene digitalnih alata, DS E-TENSE jedinstven je po vanjskom dizajnu kao i po doživljaju vožnje koji pruža: spoj luksuza, visoke tehnologije i iznimnih performansi. Kao tehnološka i stilistička vizija Marke, to avangardno ostvarenje otvara vrata budućnosti i tako uvodi snažan električni pogonski sklop.

MARKA DS U ŽENEVI 2016

MARKA DS U ŽENEVI 2016

S posve obnovljenom gamom, dva premijerno predstavljena modela i "DS Virtual Vision", neviđenim trodimenzionalnim prožimajućim iskustvom, marka DS sudjelovat će na nadolazećem izdanju Međunarodnog salona automobila u Ženevi.
Iako će Novi DS 3, najprodavanija otmjena i suvremena pariška ikona Marke, biti u središtu pozornosti, reflektori će biti upereni i prema izražajnoj i dinamičnoj izvedbi tog gradskog automobila, DS 3 PERFORMANCE, koja će biti premijerno predstavljena.
Marka DS će prvi puta u svijetu predstaviti još jedan, jednako važan novitet: DS jedinstven u svojoj kategoriji. DS koji vrvi tehnologijom i profinjenošću, sportskim duhom i izražajnošću.

CITROËN SPACETOURER: "UNLIMITED LIFE"

CITROËN SPACETOURER:

CITROËN SpaceTourer, moderno vozilo snažnog karaktera, svojim trima izvedbama i mogućnostima unutarnjeg uređenja daje novi odgovor na potrebe suvremenih obitelji i osoba koje vole putovati s prijateljima, ali i poslovnih korisnika. Taj je novi kombi pravi nomad koji ide u korak s vremenom te beskompromisno objedinjuje udobnost, praktičnost i estetiku. Zahvaljujući novoj platformi SpaceTourer nudi iznimna vozna svojstva i učinkovitost te potrošnju po kojoj je „Best in Class“. Opremljen je tehnologijama koje jamče visoku razinu sigurnosti i svakodnevni život čine lakšim. SpaceTourer prava je pratnja za intenzivan život bez granica i premijerno će biti predstavljen na Ženevskom salonu.

123456
Ukupno : 29